top of page

SAFARILODGE 

9 persoons, ideaal voor 4 a 5 volwassen en 4 a 5 kinderen

Voor beschikbaarheid zie 

Natuurhuisje-ID 64896 

of stuur een bericht naar info@guesthousedeheide.nl

 

 

U wilt kamperen, maar wel graag in een echt bed, en met beschikking over een binnenkeuken,  een houtkachel, en vooruit, ook een eigen toilet en ligbad in de tent? Onze lodges hebben het allemaal!

 

Onze goed geïsoleerde safarilodge kijkt uit op de dierenweide, en is dan ook een vette knipoog naar de lodges op verre savannes, waar gevaarlijkere dieren rondsluipen dan onze kippen en varkentjes. De lodge is een heerlijke plek voor bijvoorbeeld twee gezinnen, of voor een gezin met opa en oma erbij.

De safarilodge beschikt over een eigen veranda en een BBQ-plaats, maar wie weet, is het zo'n avond dat het bij het kampvuur op het centrale plein spontaan gezellig wordt met mede-gasten... Met het oog op rust en privacy  van elkaar hanteren wij (fluister)stilte tussen 22.00 en 08.00 u. 

Voor alle lodges geldt:

De bedden worden door ons opgemaakt. Ook uw handdoeken en keukenlinnen liggen klaar. En de eindschoonmaak? Die doen wij.

De lodges zijn op doordeweekse dagen los te huren, en in de zomervakantie ook in de weekenden. Op alle andere momenten maken de lodges deel uit van de groepsverhuur.

Wij faciliteren geen feesten en bruiloften. Bij separate verhuur hanteren wij fluisterstilte vanaf 22.00u. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan, maar neem gerust je akoestische gitaar mee.

Honden zijn toegestaan in de lodges. Zij mogen niet op bedden stoelen en banken. Zij dienen op het terrein altijd aangelijnd te zijn.

 

De inrichting kan afwijken van de foto's.

 

bottom of page