Dank u wel voor uw reservering

Vriendelijk dank voor uw reservering. 

Betaling

 

We willen u verzoeken om na reservering uw reserveringsbedrag over maken naar IBAN NL61ABNA0493843728 (BIC ABNANL2A) onder vermelding van "het bedrag, uw naam,

datum verblijf ".

 

Uw creditcard dient enkel ter garantie dat u geen "no-show" bent. Er wordt in principe niets van uw creditcard af gehaald.

Toeristenbelasting voor de gemeente Boxmeer bedraagt € 1,12 per persoon per nacht. 

Borg (alleen bij huren van hele locatie)

 

De huurder dient voor het verblijf in onze Guesthouse ter plaatse een borgsom te betalen van € 400, contant af te dragen bij aankomst aan de eigenaar of beheerder. Indien alles in orde is krijgt u deze na afloop van uw verblijf gelijk weer terug. Geconstateerde beschadigingen of vermissingen van, in of aan de Guesthouse worden direct met de borgsom verrekend. Bij vertrek dient de Huurder de Guesthouse in een behoorlijke staat achter te laten, dat wil zeggen: bezemschoon. De in de Guesthouse aanwezige zaken dienen steeds op de oorspronkelijke plaats (bij aankomst) te worden teruggezet. Serviesgoed dient te zijn afgewassen en opgeborgen op de daartoe bestemde plaats. De eigenaar is gerechtigd een eindcontrole te doen op het tijdstip van vertrek. Indien wij constateren dat (meerdere) zaken niet op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet of indien het huis niet bezemschoon is, is de eigenaar gerechtigd om de extra (reiniging) kosten aan de huurder in rekening te brengen.

 

 

Annulering

 

Indien u wilt annuleren, zijn wij helaas genoodzaakt om u de volgende annuleringskosten in rekening te brengen:

- tot 30 dagen voor aankomst: 10% van het boekingsbedrag

- tussen 30 en 14 dagen voor aankomst: 30%

- tussen 14 en 7 dagen voor aankomst 50%

- tussen 7 en 3 dagen voor aankomst 75%

- tussen 3 -1 dag voor aankomst 90%

- vanaf 24 uur voor aankomst 100%

 

Aankomsttijd

 

U heeft aangegeven om X uur te arriveren. Wij hebben geen receptie en zijn derhalve niet altijd aanwezig. Als de aankomsttijd wijzigt, gelieve dit tijdig door te geven. Bij voorbaar dank.

Aankomst kan tussen 15.30 - 19.30 uur

Uitchecktijd is 11.00 uur voor de Lodges en 12.00 uur voor de suites. Voor groepen is de uitchecktijd 11.00 uur.

 

Mail

 

U ontvangt ook nog een persoonlijke mail naar het adres dat u heeft opgegeven waarin een aantal van deze zaken staan vermeld.

© 2020 - Guesthouse de Heide - 06-22000906

  • Facebook Basic Black
  • YouTube - Black Circle