Algemene voorwaarden

Betaling

 

Het totaalbedrag is bedrag X voor het aantal clienten toeristenbelasting (Boxmeer € 1,12 p.p. vanaf januari 2016) x het aantal nachten dat u verblijft.

 

We willen u verzoeken om na reservering € 100,- aan te betalen, en 30% van de totaalsom na twee maanden. 

 

U kunt dit over maken naar IBAN NL61ABNA0493843728 (BIC ABNANL2A) onder vermelding van "aanbetaling hele locatie, uw naam,datum verblijf ".

 

Het restantbedrag van € X dient u uiterlijk een maand voor aankomst te zijn overgemaakt op hetzelfde rekeningnummer onder vermelding van " restantbedrag uw naam, datum aankomst, hele locatie ".

 

Borg (enkel bij huur van de volledige locatie voor 21 personen)

 

De huurder dient voor het verblijf in onze Guesthouse ter plaatse een borgsom te betalen van € 400, contant af te dragen bij aankomst aan de eigenaar of beheerder. Indien alles in orde is krijgt u deze na afloop van uw verblijf gelijk weer terug. Geconstateerde beschadigingen of vermissingen van, in of aan de Guesthouse worden direct met de borgsom verrekend. Bij vertrek dient de Huurder de Guesthouse in een behoorlijke staat achter te laten, dat wil zeggen: bezemschoon. De in de Guesthouse aanwezige zaken dienen steeds op de oorspronkelijke plaats (bij aankomst) te worden teruggezet. Serviesgoed dient te zijn afgewassen en opgeborgen op de daartoe bestemde plaats. De eigenaar is gerechtigd een eindcontrole te doen op het tijdstip van vertrek. Indien wij constateren dat (meerdere) zaken niet op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet of indien het huis niet bezemschoon is, is de eigenaar gerechtigd om de extra (reiniging) kosten aan de huurder in rekening te brengen.

 

 

Annulering

 

Indien u wilt annuleren, zijn wij helaas genoodzaakt om u de volgende annuleringskosten in rekening te brengen:

- tot 30 dagen voor aankomst: 10% van het boekingsbedrag

- tussen 30 en 14 dagen voor aankomst: 30%

- tussen 14 en 7 dagen voor aankomst 50%

- tussen 7 en 3 dagen voor aankomst 75%

- tussen 3 -1 dag voor aankomst 90%

- vanaf 24 uur voor aankomst 100%

© 2020 - Guesthouse de Heide - 06-22000906

  • Facebook Basic Black
  • YouTube - Black Circle